KATA-KATA ALUAN


Sila Klik Pilihan anda.
[Perasmi Homepage][Pro. Shahnon Hj. Ahmad]


ALUAN PERASMI HOMEPAGE DPPKD

Sorry, your browser doesn't support Java.

Tuan Haji Mustapha Ali
Naib Presiden PAS Pusat


 
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang.

    Saya mengucap kesyukuran kepada Allah kerana IT sudahpun dimanafaatkan dalam Jamaah khususnya Dewan Pemuda PAS Kawasan Dungun dan saya gembira serta mengucapkan tahniah di atas inovatif dan daya usaha DPPKD mengada Homepagenya tersendiri.

    Kalau kedudukan angka 1174 menunjukkan saya adalah orang yang ke 1174 melawat halaman (homepage) ini. Angka yang dicatat menunjukkan usaha  yang dilakukan oleh DPPKD telah diambil perhatian oleh masyarakat.

    Bebagai program dalm Homepage ini dan salah satunya kaji selidik dan ia mendapat sambutan. Saya harap Homepage ini dapat sokongan dan mencapai target yang dikehendaki oleh DPPKD. Akhir sekali saya harap Homepage ini akan memberi manafaat kepada DPPKD.

Yang Benar,
Mustapha Ali
26 Mac 1999
ALUAN DARI PRO. SHAHNON HJ. AHMAD


Pro. Shahnon Hj. Ahmad
Sasterawan Negara


 
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang.

    Politik adalah ilmu yang sua. Politik adalah pentadbiran dan pengurusan. Politik bukan kuasa tapi amanah. Mana-mana pemimpin yang tidak amanah perlu dan wajib ditentang.
Pemimpin politik pemerintahan sekarang sudah salah gunakan kuasa dan tidak amanah lagi. Dan kita perlu tumbangkan pemimpin-pemimpin yang korup dan sombong ini.


Shahnon Hj. Ahmad
18 Jun 1999